Dunaszeg: Rakott palacsinta

Szeretettel köszöntelek a Dunaszeg klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 185 fő
  • Képek - 263 db
  • Videók - 90 db
  • Blogbejegyzések - 64 db
  • Fórumtémák - 15 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Dunaszeg klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Dunaszeg klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 185 fő
  • Képek - 263 db
  • Videók - 90 db
  • Blogbejegyzések - 64 db
  • Fórumtémák - 15 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Dunaszeg klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Dunaszeg klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 185 fő
  • Képek - 263 db
  • Videók - 90 db
  • Blogbejegyzések - 64 db
  • Fórumtémák - 15 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Dunaszeg klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Dunaszeg klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 185 fő
  • Képek - 263 db
  • Videók - 90 db
  • Blogbejegyzések - 64 db
  • Fórumtémák - 15 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

Dunaszeg klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

SÜTEMÉNYEK, ÉDESSÉGEK

Hozzávalók:

12 db megsütött palacsinta, 3 evõkanál sárgabaracklekvár, 5 dkg fõzõ- vagy étcsokoládé, 5 dkg darált mandula vagy mogyoró, 15 dkg gesztenyemassza, kevés porcukor, 2 tojássárga, 2 dl tejföl, fél dl tej.

Elkészítés:
Kerek tûzálló tálba teszek egy palacsintát és meghintem kevés reszelt csokoládéval. Erre ráborítok egy másik palacsintát, amit megkenek kevés sárgabaracklekvárral. Erre megint palacsinta kerül és darált mandulát szórok rá. A következõ palacsintaréteg után rákenek a tejjel lazított gesztenyemasszából, majd a rétegezést addig folytatom, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére rákenem a porcukorral kikevert tojássárgájával ízesített tejfölt, majd a forró sütõben átmelegítem. Cikkekre vágva kínálom. Melegen is, hidegen is egyaránt nagyon finom.

Elkészítési idő: 45 perc

Címkék: receptek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu